Web Analytics Made Easy - Statcounter

با امضای تفاهم‌نامه‌ای بین وزارت آموزش‌ و پرورش و شرکت بیمه دانا، قرارداد بیمه تکمیلی فرهنگیان از روش «صندوقی» به «بیمه گری» تغییر یافت که متولی آن شرکت بیمه دانا خواهد بود و این قرارداد از اول تیر ماه، بدون سقف پرداختی در بسیاری از بیماری‌ها و با فرانشیز ۱۵ درصد اجرا می‌شود.

به گزارش قدس آنلاین به نقل از وزارت آموزش‌وپرورش، در راستای منویات رهبر معظم انقلاب درباره توجه به معیشت و سلامت فرهنگیان و دغدغه و تلاش‌های وزیر آموزش‌ و پرورش در این زمینه و همچنین با هدف افزایش تعهدات و توسعه پوشش بیمه‌ای فرهنگیان، آیین مبادله تفاهم‌نامه امور بیمه‌ای وزارت آموزش‌ و پرورش با شرکت بیمه دانا با حضور سعید عسکری، معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش‌ و پرورش و رضا جعفری، مدیرعامل شرکت بیمه دانا برگزار به امضای طرفین رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این آیین سعید عسکری معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش‌ و پرورش اظهار داشت: پیش‌ از این، روش بیمه تکمیلی فرهنگیان به‌ صورت صندوقی بود که مورد رضایت همکاران فرهنگی نبود، بنابراین با سازوکاری جدید، تفاهم‌نامه‌ای را با شرکت بیمه دانا برای تغییر از روش «صندوقی» به «بیمه گری» امضا کردیم.

وی با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب درباره توجه به حوزه خدمات درمانی فرهنگیان اظهار داشت: افزایش تعهدات بیمه‌ای از اهداف این تفاهم‌نامه است. بخشی از حق بیمه تکمیلی از سوی دولت و بخش دیگر توسط بیمه‌گر پرداخت خواهد شد. همچنین خدمات عینک و  دندانپزشکی ازجمله مواردی است که در این تفاهم‌نامه آمده است.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: تلاش‌های بسیاری برای جایگزینی بیمه جدید تکمیلی فرهنگیان صورت گرفته به همین منظور این قرارداد نیز از اول تیرماه ۱۴۰۱ نیز اجرایی خواهد شد.

مدیرعامل شرکت بیمه دانا نیز در این آیین اظهار داشت: امیدواریم در چارچوب این قرارداد از اول تیر ماه بتوانیم خدمات اثربخشی را به فرهنگیان ارائه دهیم.

رضا جعفری افزود: در اغلب کشورهای جهان از روش بیمه صندوقی کمتر استفاده می‌شود و تجربه سال‌های اخیر نشان می‌دهد این روش، رضایت فرهنگیان را جلب نکرده است.

وی با بیان اینکه ۹۰ شعبه شرکت بیمه دانا در سراسر کشور آماده ارائه خدمات بیمه‌ای به فرهنگیان هستند، گفت: به استناد این تفاهم‌نامه و با اصرار وزارت آموزش‌ و پرورش پرداخت هزینه‌ها در بسیاری از موارد بیمه‌ای را بدون سقف پذیرش کردیم.

جعفری با اشاره به فرانشیز ۱۵ درصدی در این تفاهم‌نامه اظهار داشت: براساس این تفاهم‌نامه، بیمه‌نامه شخص ثالث و بدنه اتومبیل با لحاظ شرایط مناسبی از سوی بیمه دانا به فرهنگیان ارائه خواهد شد.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: معلولان بیمه تکمیلی فرهنگیان شرکت بیمه دانا تفاهم نامه وزارت آموزش بیمه تکمیلی بیمه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۸۵۶۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار کارکنان آموزش و پرورش استان مرکزی با نماینده ولیّ‌فقیه

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ مدیرکل و کارکنان آموزش و پرورش استان مرکزی به مناسبت گرامیداشت هفته معلم با نماینده ولی فقیه در استان مرکزی دیدار کردند.

آیت‌الله دری نجف‌آبادی امروز در دیدار با شماری از معلمان مناطق ۱۵ گانه استان مرکزی گفت: آموزش و پرورش وظیفه دارد در جهت تضمین آینده نظام اسلامی نخبه‌پروری در تراز انقلاب را در دستور کار خود قرار دهد. زیرا هر جامعه‌ای باید برای پیشرفت و توسعه همه‌جانبه و واقعی، توجه به آموزش و پرورش را جزو اولویت‌های برنامه‌های کلان خود قرار دهد.

او افزود: منشاء تحول در هر جامعه‌ای نیروی انسانی است و متولیان امر از جمله آموزش و پرورش وظیفه دارند با سرمایه‌گذاری در این بخش زمینه توسعه و تحول کشور را فراهم کنند. اساس آموزش و پرورش معلم است و گزینش معلمان باید طوری باشد که توانمندترین و شایسته‌ترین افراد جذب آموزش و پرورش شوند.

آیت‌الله دری نجف‌آبادی در بخش دیگری از سخنان خود به ضرورت اصلاح نظام پرداختی کشور پرداخت و افزود: تعدد نظام‌های پرداختی در کشور یکی از مشکلات ریشه‌ای است و تجمیع قوانین پرداختی باید در دستور کار متولیان امر قرار بگیرد.

دیگر خبرها

  • تغییر عناوین و حجم دروس مدارس برای اجرای برنامه‌های پرورشی
  • تفاهم‌ نامه ساخت مدرسه ۶ کلاسه خیرساز در تالش امضا شد
  • تأمین ۱۰۰۰ میلیارد تومان برای توسعه فضای آموزشی بوشهر
  • جذب نخبگان در دانشگاه فرهنگیان
  • احداث ۵ دهکده جامع ورزشی/ جذب نخبگان در دانشگاه فرهنگیان
  • اجرای ۴۰۰ عنوان برنامه به مناسبت هفته معلم در کهگیلویه و بویراحمد
  • تکذیب پیوست نامه وزیر درباره ابطال کسر ۴۵ درصد از حقوق دانشجو معلمان/ خط و نشان صحرایی برای رئیس سازمان نوسازی
  • تکذیب پیوست نامه صحرایی درباره ابطال کسر ۴۵ درصد از حقوق دانشجو معلمان/ دانشگاه رای را اجرا کند
  • دیدار کارکنان آموزش و پرورش استان مرکزی با نماینده ولیّ‌فقیه
  • سهمیه سوخت خودر‌وهای بدون بیمه قطع می شود(+ عکس نامه)